Női bajok gyertya

Női bajok gyertya

3 690 Ft5 290 Ft

Női bajok gyertya a nehéz menstruációs napokra

A gyertyában található ásványok:

  • fekete holdkő
  • krizokolla
  • malachit

Választható méretek:

  • kicsi: 85 g (15-20 óra égési idő)
  • nagy: 170 g (30-35 óra égési idő)

Illatjegyek:

  • fejillat: grapfruit – citrom – eper – málna – feketeribizli – ananász
  • szívillat: rózsa – jázmin – ibolya
  • alapillat: fás jegyek – ámbra (borostyán) – pézsma

Összetevők: 100% natúr GMO mentes szójaviasz, nehézfém-mentes pamutkanóc, prémium minőségű parabén- és ftalátmentes illatolaj, holdkő, krizokolla, malachit

Compare
Cikkszám: N/A Kategória:

Available Options:

Leírás

A te életedet is megnehezítik azok a bizonyos piros betűs napok? A havi vérzés a nőiesség, termékenység kifejezése, és közben a hormonháztartásunkban lezajló változások hatnak ránk is. A menstruáció előtti/alatti alhasi fájdalmak, puffadás, ingerlékenység, általános rossz közérzet, érzelmi egyensúlytalanság sok nő életét megkeseríti. „Női bajok” gyertyánkat olyan ásványokkal készítettük, amelyek egymás jótékony rezgését használva segítenek a női szervek és a női lélek megfelelő működésében, harmóniájában. A tetején található holdkő a szakrális csakra köve, erős női energiákat mozgat. A malachit erős görcsoldó, mindenfajta női panasznál segíthet. A krizokolla pedig amellett, hogy görcsoldó hatású, lelki nyugtató is egyben.

Melyik ásvány hogyan segít?

Holdkő
A holdkő a leginkább feminin ásvány, így a nők, nőiesség köveként is ismert. Segít leküzdenünk a depressziót és csillapítja a hangulatingadozásokat. Erősen kapcsolódik a Holdhoz, megnöveli a körülöttünk lévő energiát, így erősen hat gondolatainkra, szavainkra. Segít a hormonális egyensúly kialakításában azáltal, hogy elősegíti a menstruációs ciklus és a holdfázisokat összehangolódását. Növeli a harmóniát, oldja a feszültséget, erősíti a női energiákat. Kiegyenlíti a hormonháztartást, segít a ciklus szabályozásában, enyhíti a menstruációval összefüggő testi és lelki tüneteket.

Malachit
Görcsoldó hatása már a középkor óta ismert, kiválóan enyhíti a menstruációs panaszokat. Bábakőnek is nevezik szüléskönnyítő hatása miatt. Gyógyítja a női ivarszervek betegségeit, aktiválja a test öngyógyító folyamatait. Mindenfajta női panasznál segít, nemcsak a fájdalmas menstruációnál, hanem pl. a rendszertelen menstruációt is segíthet szabályozni. Gyönyörű sávos mélyzöld színével már önmagában is egy megnyugtató látvány és egyben az egyik legerősebb és legmisztikusabb kristály. Erős védelmező kő, elnyeli a negatív energiákat.

Krizokolla
Békés és éltető kő, erős lelki nyugtató hatással bír. Görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatása miatt hatékony lehet a fájdalmas menstruációs tünetekkel szemben. Csökkenti a hangulatingadozást és kiegyensúlyozottságot biztosít. Segíthet a rendszertelen menstruációs ciklus helyrehozásában is.

Megjegyzés: Célunk a kristályok, ásványok általános bemutatása és ezáltal a spirituális úton való segítés az arra fogékonyak számára. A leírt tulajdonságok és hatások feltételezettek, a velük végzett holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, terápiát, csak kiegészítheti azt. Webáruházunkban nem gyógyászati céllal értékesítjük a termékeket, az ilyen célú felhasználás csak a vásárló saját felelősségére történhet, ezzel kapcsolatban webáruházunk felelősséget nem vállal.

Cím

Go to Top